Issued with Tapatalk Appliaction synchronized with Amulet Forum

Discussion in 'Forum Support' started by doctor46, 16 March 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. doctor46
    Online

    doctor46 Forum Moderator Staff Member

    Joined:
    9 July 2011
    Messages:
    42,015
    Dear all

    Please be advised since early yesterday afternoon, a large number of members posts and likes have been half.

    This problem appeared to be with Tapatalk users. I have informed both Amulet Forum Admin and Tapatalk Support regarding this issue. So in the mean time please refrain from using Tapatalk and log in as per usual. We hope to resolve this issued in due course.

    I would like to take this opportunity to say thank you to Admin for enlisting me as one of the Moderator in the forum. Business as usual gang and please bear with me as I am a trainee mod.

    Thanks and have a g'day.




    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    Scooter, Heeltrack, kidkiss and 6 others like this.
  2. EmbraceBuddhism01
    Offline

    EmbraceBuddhism01 Registered Member

    Joined:
    21 February 2015
    Messages:
    436
    Congratulations to you on your promotion to moderator, doctor46.

    Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
     
  3. Vainkid
    Offline

    Vainkid Registered Member

    Joined:
    20 May 2010
    Messages:
    19,025
    Marked first.

    Following thread in progress
     
    JeromeDecember and Newbie91 like this.
  4. doctor46
    Online

    doctor46 Forum Moderator Staff Member

    Joined:
    9 July 2011
    Messages:
    42,015
    Please be aware we are currently experiencing issues with Tapatalk not communicating/sync with the forum. I had informed both team supports and will get to you in due course.
     
    Newbie91, kidkiss and Scooter like this.
  5. SiamPerception
    Offline

    SiamPerception Premium Member Premium Member

    Joined:
    20 April 2016
    Messages:
    784
    • Hello,

      I just realize that my image is not showing in my sales thread as I have test my image links to my photo bucket which is working well but could not figure out what had happen to my thread as I have been using the same method to insert my images and suddenly it is not showing up.

      Could you kindly do a check from your side and keep me updated on what is happen?

      Thank you so much and appreciate your help

      Siam Perception
     
    Newbie91 likes this.
  6. bioanarchism
    Offline

    bioanarchism Systems Architect Staff Member

    Joined:
    8 February 2009
    Messages:
    263
    Hi SiamPerception,

    I am so sorry for the delayed response. We have responded directly to your Support Ticket. Please do allow us to run a background check on the forum posts and we will help to fix up the problem for you. For privacy and security reasons, we will not be exchanging any information through this forum post. Thank you.
     
    Newbie91 likes this.
  7. bioanarchism
    Offline

    bioanarchism Systems Architect Staff Member

    Joined:
    8 February 2009
    Messages:
    263
    Hi Everyone,

    The Taptalk Synchronization issue has been resolved. Thank you.
     
    Newbie91 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)